Zoetwateraquaria - Zeewateraquaria - Homaria - Garra Rufa vis spa's

MR AquariumService

about-brooklyn

Over MR Aquarium Service

Wilt u graag een aquarium of vijver, maar heeft u niet de juiste kennis of ziet u op tegen het werk dat een aquarium en/of vijver met zich meebrengt, dan is het team van MR Aquariumservice de professionele partner om deze wens voor u te realiseren.

Wij installeren en onderhouden: Zoetwateraquaria | Zeewateraquaria | Homaria | Garra Rufa vis spa's

our-philosophy-is

Bij MR Aquariumservice heeft u naast het kopen van een aquarium tevens de mogelijkheid om een aquarium te leasen.

- Kopen & Leasen -
work

Projecten

Veelal wordt in het bedrijfsleven als enige decoratie hydrocultuur of kunst toegepast. Een aquarium of binnenvijver is een goed alternatief. Met een aquarium of vijver onderscheidt u zich van de massa en heeft u een uniek stukje natuur binnen uw bedrijf. Een aquarium of vijver is rustgevend, uiterst decoratief, in beweging, altijd weer anders en is een levend schilderij. Het team van MR Aquariumservice kan dit voor u realiseren.
Medewerkers van MR Aquariumservice kunnen het gehele project voor u begeleiden. Een aquarium of vijver kan bijna in iedere gewenste vorm of model geleverd worden. Wij hebben inmiddels diverse projecten vanaf het begin van de (op)bouw besproken en uitgevoerd met de desbetreffende architect of projectleider. Het belang hierin is dat hoe eerder wij bij een dergelijk idee worden betrokken, allerlei faciliteiten direct verwerkt kunnen worden, zoals waterleidingen, afvoer, elektravoorziening, locatie, etc. Dit komt uiteindelijk het aquarium of de vijver ten goede.

Voorbeeld locaties voor een aquarium of binnenvijver zijn: entree, wachtkamer, kantoorruimte, ontspanningsruimte, restaurant, receptie, woonkamer, etc.

Wij hebben goede contacten met een aantal toonaangevende aquariumwinkels en hoveniersbedrijven. Hierdoor kunnen wij u een zeer uitgebreid dienstenpakket aanbieden.

Video clownvis
Tropisch zeewateraquarium
Opknapbeurt
Aquarium 2015
some-of-the-clients-we-work-with
  • Voor in ons kantoor een prachtig zeeaquarium! Ziet er prachtig uit.

    - Investment Publishers -
  • Mijn vijver was zo troebel dat je geen vis zag, nu met jullie nieuwe systeem is het weer kraakhelder.

    - Anoniem -
ons-advies

Ons Advies

Voor advies kunt u ons uiteraard ook benaderen. Wij zijn een gediplomeerd bedrijf in het verzorgen van aquaria en het behandelen van visziekten. Wij brengen een bezoek aan uw bedrijf of woning om u het juiste advies te kunnen geven voor een mooi en gezond aquarium of een mooie, heldere en gezonde vijver. Hiervoor hanteren wij een vast uurtarief wat verrekend kan worden met een eventuele opdracht.

Wij beschikken over een eigen laboratorium waar wij de meeste ziekteverwekkers kunnen onderzoeken en daar dan de juiste medicatie voor kunnen verzorgen.

Alle benodigdheden die u nodig heeft voor het verzorgen van uw aquarium of vijver zijn door ons leverbaar. Wij werken samen met alle toonaangevende leveranciers op ons vakgebied.

Gediplomeerd bedrijf

Behandelen van visziekten

Eigen laboratorium

call-me-back

Bel mij terug

Wilt u liever teruggebeld worden, laat hier uw gegevens achter, dan bellen wij u terug.

Naam: Nummer: Gewenste tijd:

our-service

Onze Service

Veel mensen vinden een aquarium of vijver prachtig, maar het onderhouden en het opdoen van de juiste kennis weerhoudt mensen er vaak van om een aquarium of vijver aan te schaffen. Hiervoor bieden wij de uitkomst. Met onze kennis en ervaring kost het voor ons minder tijd om uw vijver of aquarium in de juiste conditie te houden. Terwijl u tegen een redelijk tarief volledig van uw hobby of decoratie kunt genieten. Wij zorgen ervoor dat het aquarium of de vijver prachtig blijft.

Wij onderhouden alle soorten en maten aquaria door heel Nederland en België. Van goudvissenaquarium tot tropisch zeewaterrifaquarium. U bent bij ons voor een mooi, verzorgd en gezond aquarium op het juiste adres. Wij werken waar nodig is uitsluitend met gezuiverd leidingwater (osmosewater) of natuurlijk zeewater. Het onderhoud wordt uitsluitend door zeer ervaren mensen uitgevoerd, daar wij natuurlijk met levende have werken zijn nauwkeurigheid, vakkennis en ervaring ontzettend belangrijk.

Ook onderhouden wij vijvers. Wij kunnen u een vijver met glashelder water garanderen.

De onderhoudskontrakten die u met ons kunt afsluiten zijn zeer uiteenlopend en kunnen geheel op uw wensen en budget worden afgestemd. Zo kunnen wij het gehele onderhoud van aquarium of vijver uitvoeren, zodat u er volledig van kunt genieten. Maar wij hebben ook onderhoudskontrakten waarbij uzelf meerdere werkzaamheden uitvoert en wij minder frequent naar uw aquarium of vijver komen voor onderhoud, advies en begeleiding.

Tevens kunt u een beroep op ons doen bij calamiteiten of gedurende een vakantieperiode.

Onze onderhoudscontracten omvatten de volgende werkzaamheden:

 

 

Reinigen aquariumruiten

Reinigen aquariummeubel

Reinigen filter

Voeren dieren

Verversen gedeelte water

Testen waterkwaliteit

Visueel kontroleren apparatuur

Reinigen apparatuur

Logboek bijhouden

Leveren benodigde dieren en planten

Leveren benodigde produkten

 

our-team

Contact

Xenonstraat 79, 1362 GH Almere
T: 036 532 72 04

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht